Tips

 

GEBOORTEGEDICHTJES

Hier vind je een heleboel leuke gedichtjes in verschillende thema's, zoals jongen, meisje, broertje/zusje, tweeling, seizoenen, adoptie en Engelstalig. Je kunt ze kopiëren en aanpassen naar je eigen wens.

TIP: Open deze pagina in een nieuw venster om makkelijk teksten te kopieren en te plakken zonder eindeloos heen-en-weer te klikken.

 

GEBOORTETEKSTEN

Hier vind je een heleboel voorbeeldteksten voor een leuke aanhef, vermelding geboortegegevens en kraamvisite uitnodiging. Je kunt ze kopiëren en aanpassen naar je eigen wens.

TIP: Open deze pagina in een nieuw venster om makkelijk teksten te kopieren en te plakken zonder eindeloos heen-en-weer te klikken.

 

BABYNAMEN

Wat een verantwoordelijkheid om voor je kindje een passende naam te vinden. Vervelend als ze de rest van hun leven hun naam steeds moeten spellen, omdat het zo ingewikkeld geschreven wordt (Djezzabel). Dat de initialen ongelukkig uitpakken (G.E.K.), of de voornaam in combinatie met de achternaam onbedoeld grappig uitpakken (Felice Dekens). We hebben daarom onze persoonlijke favorieten hier voor je op een rijtje gezet.

 

Hieronder vind je nog leuke pagina's over babynamen:

Top 1000 populairste jongensnamen van 2016

Top 1000 populairste meisjesnamen van 2016

Populaire Arabische en Marokaanse jongens- en meisjesnamen

► De 200 vreemdste jongens-en meisjesnamen van 2015

Inspiratie via de Sociale Verzekeringsbank

Inspiratie via ikbenzwanger.com

 

NIEUWSBRIEF

Via je account kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4x per jaar en is gevuld met de nieuwste ontwerpen, kraamcadeautjes, nieuwtjes en actiecodes voor jezelf, of voor iemand anders die je kent en die zwanger is. Maar je kunt je natuurlijk ook zonder account inschrijven.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Uiteraard vinden we het hartstikke leuk om een positieve reactie van je te ontvangen. Je kunt je berichtje hier achterlaten.

 

LEUKE LINKS

We hebben hier wat interessante, informatieve en leuke websites voor je geselecteerd.