Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Vragen over levering
- Hoe snel worden mijn kaartjes geleverd?

Als je de kaartjes voor 12.00 uur via de site besteld, worden ze dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Met medewerking van de post wordt het pakket de volgende dag bij je aangeboden. We leveren ook op zaterdag. Bestel je op vrijdagmiddag na 12.00 uur, dan worden de kaartjes de maandag daarop gedrukt en verstuurd. Je ontvangt ze dan dinsdag. Kijk voor meer informatie over onze levertijden op https://poppycards.nl/levertijden/

- Kan ik mijn kaartjes bij jullie komen ophalen?

Wij drukken bij diverse leveranciers in Nederland. Onze drukker zit niet in Soest. Je kan altijd informeren of je de kaartjes bij de drukker kan afhalen. Dit kan dan vanaf ca. 16.00 uur, na overleg.

- Onze kaartjes zijn niet naar wens geleverd

Wij vinden het belangrijk dat de kaartjes die je uitstuurt, van goede kwaliteit zijn. Vallen de kaartjes tegen? Laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten via de mail, ondersteund met een foto. Als wij dit voor 14.00 uur weten, is het nog mogelijk om dezelfde dag actie te ondernemen. Belangrijk is dat wij een duidelijke foto ontvangen van het product met een beschrijving wat er volgens jullie niet in orde is. We raden ook aan om hier over te bellen.
Wanneer jullie de kaartjes toch versturen, dan accepteren jullie het geleverde product en kunnen wij geen oplossing meer bieden.
Heb je tekort of de verkeerde enveloppen ontvangen? Deze sturen we je direct na.

- Er zijn te weinig kaartjes geleverd

De pers telt de kaartjes af en er worden in principe altijd iets teveel kaartjes geleverd. Het kan zijn dat je meer kaartjes hebt ontvangen dan enveloppen. Dat is ook om een eventueel beschadigd kaartje direct te vervangen. Heb je onverhoopt toch te weinig kaartjes geleverd gekregen, laat het ons dan direct weten. Wij kunnen dit nagaan via het log op de persen en zullen direct actie ondernemen.

- Levering rondom de feestdagen 2016

Als je op 24 december je kaartjes voor 12.00 uur besteld, dan worden ze deze dag gedrukt en verstuurd. Je ontvangt de kaartjes dan na de kerstdagen. Als je op 31 december je kaartjes voor 12.00 uur besteld, worden ze wel deze dag gedrukt en verstuurd. Als de post meewerkt, wordt het pakket 2 januari aangeboden. Maar... houd rekening met de decemberdrukte. Vertraging in de pakketten is mogelijk. Ook de brievenbuspost heeft vertraging in deze drukke periode.