Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Gratis proefkaartje
- Hoeveel gratis proefkaartjes kan ik aanvragen?

Je ontvangt van ons 1 GRATIS proefkaart met code 1PROEF, om thuis de kleur en de papierkwaliteit goed te kunnen beoordelen.

- Mag ik nog een gratis proefkaart. Kan dat?

Je kan zoveel proefkaarten aanvragen als je nodig hebt. We kunnen alleen de eerste gratis aanbieden, de volgende hebben we extra voordelig geprijsd. De prijs van een proefkaart is € 2,50 + € 0,69 aan postzegelkosten. Kies je voor een proefkaart op een papiersoort met toeslag, dan wordt dat ook bijgerekend. Maximaal komt een proefkaart hiermee op € 3,44. Dus voor een klein prijsje kan je makkelijk een nieuwe proefkaart aanvragen, mocht je je kaartje toch nog een keer thuis willen ontvangen.

- De kleuren van mijn 2e proefkaart zijn heel anders dan de 1e proefkaart

Dat kan. Dit kan veroorzaakt worden door een verschillende papiersoort dat is gekozen. De kleur van het papier heeft invloed op de uitkomst van de kleuren. Daarnaast kunnen kaartjes die in verschillende runs zijn geproduceerd iets van elkaar afwijken. Vooral pasteltinten kunnen hierdoor iets anders uitpakken. Twijfel je over de kleuren van de diverse proefkaarten, dan kan je ons altijd een foto sturen waarop de twee kaartjes naast elkaar liggen. Dan kunnen wij dit voor je beoordelen. Doe dit altijd wel voordat je een oplage bestelt want dan kunnen wij de output nog sturen.

- Hoe bestel ik een gratis proefkaartje?

Je kan zelf via de site heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen. Je gaat naar jouw kaartje, en maakt zelf de teksten op. Daarna klik je op controleer & bestel. Is je kaartje helemaal goed? Dan kan je klikken op de knop Proefkaart bestellen. Je komt dan in het scherm waar je de aantallen kan aanpassen en het papiersoort kan aanvinken. Klik hier op de knop Ga naar betalen. In het volgende scherm kan je je gegevens invullen én de kortingscode voor de gratis proefkaart (1PROEF). Je ziet dan aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend.

- Mijn proefkaartje is beschadigd. Is dat bij de oplage straks ook zo?

Proefdrukken zijn enkele kaarten die meer handling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Heb je vragen over de door jouw ontvangen proefdruk, dan kan je ons altijd bellen voor advies.