Over ons

 

Poppycards is de geboortekaartjes webshop van grafisch ontwerper Linda Kreijns-Hilhorst. Zij begon tien jaar geleden met het ontwerpen van geboortekaartjes voor vrienden en familie. Langzaam werd het aantal kaartjes uitgebreid en ontstonden er collecties rondom de figuurtjes poppy en kiekeboe. En sinds 2016 draait de webshop online.

 

Enthousiast worden aanstaande ouders te hulp geschoten bij het maken van hun kaartje en staat ze klaar om illustraties op maat te maken. Achter de schermen wordt gewerkt aan nieuwe ontwerpen en het uitbreiden van de website. Maar er wordt ook druk gehaakt en patronen ontwikkeld die ook in de webshop verkocht worden onder de naam Poppy Creations. Zo is van het figuurtje poppy een schattige gehaakte variant gemaakt, die je in een kleurstelling naar keuze kunt laten haken.

 

Zelf is Linda moeder van Rinoa (2010), Arn* (2012) en Olivia (2014) en is sinds 2006 getrouwd met Geurt. De betreffende kaartjes hebben ze samen ontwerpen, want ook Geurt is grafisch ontwerper.

 

Linda heeft veel grafische en technische kennis in huis door haar jarenlange ervaring als creatief DTP'er bij een drukkerij. Inmiddels is ze zelfstandig ondernemer met ontwerpstudio Linda ontwerpt, waar met veel plezier aan zeer uiteenlopende projecten wordt gewerkt.

 

Meer over Linda: Mama van Rinoa, Arn* en Olivia Curling (Team Neeleman) Ontwerpen Geboortekaartjes Rammstein Dagdromen Kubb Madurodam Films  Jan Guillou  Haken Tikkels Playmobil Schetsen Lego  Harry Potter  Say Yes to the Dress Faith no More  iMac  Efteling  Akela  Soest Nine Inch Nails  Voorlezen Game of Thrones  The Gruffalo  Legoland Robin Hood, Prince of Thieves